Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

NIEUW: Josy's 8 stappen om blij te leven

Stap in de wereld van Josy
101 kaarten van Josy om blij van te worden

Na het grote succes van deel 1 (uitverkocht!) nu deel 2. Met ruim 180 vragen prikkelt Josy jou en je vriendinnen, familie, kinderen of collega's om blijer te leven. Inspireer jezelf en anderen. De vragenkaarten zijn zo gemaakt dat je ze alleen kunt beantwoorden, maar ook kan delen en hierdoor anderen op een relaxte manier beter leert kennen.
Te bestellen per doosje voor 15,25. Voor grotere aantallen svp mailen naar bingwerkatelier@gmail.com

€15,25

Jaarboek Kunstenaars 2013

Bing Werkatelier ook in jaarboek kunstenaars 2013! Het lijvige boek biedt een overzicht van werken van circa 250 Nederlandse beeldend kunstenaars en de namen van meer dan 2.500 kunstenaars. Door de smaakvolle opmaak en de harmonieuze combinatie van een grote variëteit in kunstwerken, is het omvangrijke boek een streling voor het oog en nodigt het uit tot het bekijken, doorbladeren en lezen, keer op keer. Het Jaarboek toont realistische en abstracte kunst, schilderijen en beelden. Van bekende Nederlandse kunstenaars en van jong talent. Door de omvang en samenstelling is het Jaarboek een referentie en naslagboek, waarbij alfabetische en geografische registers het vinden van een kunstenaar gemakkelijk maakt.  

€20,00

Kunstgids - Business Editie 2011

Nieuw Bing Werkatelier in Kunstgids Business Edition 2011. De Kunstgids is een uniek platform, in de vorm van een boek, waarmee een diversiteit aan kunstenaars zichzelf op een toegankelijke wijze presenteren. Te koop voor 20,- in de webshop (incl. verzending).

€15,00

Guidance moves through universe

Alleen op reis maar zeker niet alleen zijn; 'Guidance'. Vanuit stilte naar 'Bliss'. Guidance moves through the universe.

€295,00

Kunstgids 2011

Nieuw Bing Werkatelier in Kunstgids 2011. De Kunstgids is een uniek platform, in de vorm van een boek, waarmee een diversiteit aan kunstenaars zichzelf op een toegankelijke wijze presenteren. Te koop voor 20,- in de webshop (incl. verzending).

€15,00

Art Cards

"Welcome in the suprising world of Bing Werkatelier. Be inspired by this unique set of 3 sets of each 5 unique cards from three different series: Guidance, 5 Season's and In Silence. Ten send and enjoy." 3 Sets van drie verschillende series. Iedere set bestaat uit 5 unieke kaarten. Nu te bestellen op de site voor 14,95 per 3 sets. De maten varieren tussen 7 x 15 cm (5 Season's),  12,5 x 12,5 (In silence) en 12,5 x 15 cm (Guidance). De sets zijn niet los te bestellen, maar alleen per 3 sets. Voor grotere afname (vanaf 10 sets) kan je contact opnemen met Bing Werkatelier.

€14,95

Happy Girl 12 Kaarten

Serie van 6 Happy Girl kaarten worden verkocht per 12 stuks. Je krijgt 2 sets van 6 verschillende kaarten per set: ganesha, scorpio, shiro dhara, life tree, infinite compassion, union of bliss.

€20,00

Happy Girl 18 Kaarten

Serie van 6 Happy Girl kaarten worden verkocht per 18 stuks. Je krijgt 3 sets van 6 verschillende kaarten per set: ganesha, scorpio, shiro dhara, life tree, infinite compassion, union of bliss.

€30,00

Happy Girl 6 Kaarten

Serie van 6 Happy Girl kaarten worden verkocht per 6 stuks. Je krijgt 1 set van 6 verschillende kaarten: ganesha, scorpio, shiro dhara, life tree, infinite compassion, union of bliss.

€10,00

Josy Cadeau Pakket

We hebben zoveel leuke spullen van Josy dat we een cadeau pakket hebben samengesteld. Om jezelf te verwennen of cadeau te geven. Het pakket bestaat uit een Josy inspiratie kaartenset, Josy luxe doosje gevuld met groene thee hartjes, Josy tissuebox, 4 kunstkaarten sets van Bing Werkatelier (totaal 20 kaarten). Totaal kost het pakket 50,- inclusief verzending.

€50,00

Josy groene thee

Nu te koop: Josy groene thee. Josy geniet! Luxe theedoosjes met groene organische thee. Alleen te bestellen vanaf 10 theedoosjes voor 149,95.

€149,95

Josy Tissue Box

NEW! in de shop: de Josy Tissue Box. We zijn erg blij met de nieuwe tissuebox van Josy. Vier verschillende afbeeldingen per box. Uiteraard is iedere box gevuld met witte tissues. Alleen per 3 stuks te bestellen voor 19,95 inclusief Btw en verzendkosten.

€19,95

Kunst Inspiratie Pakket

Uit de Art serie 5 seizoenen is nu een leuk inspiratiepakket te bestellen. Bestaande uit een bedrukte eco draagtas, notitieboek en pen. Leuk om te hebben of cadeau te geven. Indien je een ander ontwerp uit Bing Werkatelier Art Collectie bedrukt wilt zien op deze inspiratie artikelen kun je dit verzoek mailen. We kijken dan wat we kunnen doen. Het pakket kost 30,- voor de 3 artikelen, inclusief verzending.

€30,00

Ode aan koopeiland

Ode aan koopeeneiland Ik koop een eiland Gewoon omdat het kan Met bomen vol vruchten Een huis van zwerfhout Ik koop een eiland net groot genoeg voor 2 Zodat we alleen op de wereld zijn   En als je er (op een dag) niet meer bent Kijk ik alle nachten naar de sterren Die uit onze liefde zijn ontstaan

€150,00

Ode aan mijn zigeunerbloed

Ode aan mijn zigeunerbloed Sommige dagen ….Ben ik als drijfhout Uiteengevallen in zee Reizend over oceanen …..ben ik als zwerfhout verzameld op het strand geschilderd in vrolijke kleuren spijker hier, nietje daar ….ben ik als sloophout in een kastje van Piet Hein Eek Vrolijk ik je leven op En kan je mijn laden vullen met je geheimen   Tot je me afdankt en ik permanent terugkeer naar zee      

€150,00