Schilderijen

De schilderijen zijn via internet te koop en tijdens de exposities. Stuur een mail voor informatie. Alle prijzen van de kunstwerken zijn op aanvraag en zijn exclusief 19% Btw. De werken zijn na overleg en betaling op te halen bij Bing Werkatelier te Haarlem. Bing Werkatelier schildert ook in opdracht. De prijs voor werk in opdracht wordt in overleg vastgesteld.

 

NIEUW JOSY INSPIRATIEKAARTEN deel 2: Josy's 8 stappen om blij te leven.

Stap in de wereld van Josy
101 kaarten van Josy om blij van te worden


Met ruim 180 vragen prikkelt Josy jou en je vriendinnen, familie, kinderen of collega's om blijer te leven. Inspireer jezelf en anderen. De vragenkaarten zijn zo gemaakt dat je ze alleen kunt beantwoorden, maar ook kan delen en hierdoor anderen op een relaxte manier beter leert kennen.

Te bestellen per doosje voor 14,95. Voor grotere aantallen svp mailen naar bingwerkatelier@gmail.com

Ga naar de webshop op deze site (kunst kopen).

Vind je dit leuk, dan vind je ook vast het eerste deel van Josy's kaartenset mooi.

31 tips van Josy om het leven te vieren.
1 tip voor elke dag van de maand. Kleurrijke kaarten die je het hele jaar door kunt gebruiken. Om jezelf te inspireren of te delen met vrienden, collega’s, kinderen en familie. Josy is het meisje dat altijd jong blijft. Door haar puurheid kan Josy jou een spiegel voorhouden. Ook te koop op deze website (kunst kopen).


Happy Girl Kunstkaarten

Naast de schilderijen zijn tevens 6 verschillende ansichtkaarten (16 x 16 cm) te koop van de serie 'Happy Girl'. De kaarten kosten 2,25 per stuk of 11,50 per 6 stuks en zijn te koop tijdens de exposities en bij diverse winkels te Haarlem (zie links). In het december nummer 2008 van de HAPPINEZ kon je meer over mijn kunst lezen. De Happy Girl kaarten zijn te koop in pakket van 6 stuks voor 14,95, pakket van 12 stuks voor 26,95 en pakket van 18 stuks voor 39,95 inclusief verzendkosten en Btw. Je krijgt dan de 6 verschillende kunstkaarten per set, of afhankelijk van je bestelling een veelvoud hiervan, toegestuurd.

Maak direct via deze site in de ONLINE WINKEL (kunst kopen) het bedrag over. Het zijn ansichtkaarten zonder envelop. De kaarten zijn los niet via internet te koop. Wel kun je ook altijd even contact opnemen indien je specifieke vragen of wensen hebt.

Leveringsvoorwaarden

De werken zijn na betaling op te halen bij Bing Werkatelier te Haarlem. Schilderijen zijn onderhevig aan de invloeden des tijds. Warmte en kou, vocht en licht zijn van invloed, evenals het vervoeren van de schilderijen. Na verkoop is Bing Werkatelier niet aansprakelijk voor schade aan de schilderijen door bovenstaande invloeden op het schilderijen, of wat voor invloeden dan ook. Eventuele schade aan kaarten, doosjes of schilderijen na aankoop zijn niet te verhalen op Bing Werkatelier, Inge Hoogerheiden.

De foto's van de kunstwerken 'Guidance' en 'Happy Girl' 2008 zijn gemaakt door www.helenewiesenhaan.com.