Een serie doeken uit 2008 over 'Happy Girl', een vrouw die vele kanten heeft en deze aan het doek heeft toevertrouwd.

uit 2008 tot 2008 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Happy Girl as mother of Ganesha

2008

Happy Girl zien we hier als moeder van Ganesha. Toelichting: Ganesha of Ganesh is de god met het olifantenhoofd. Hij neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers. Hindoes bidden tot Ganesha voor ze aan iets nieuws beginnen, zoals een nieuwe baan of wanneer ze verhuizen. Ganesha de zoon van Shiva en Parvati, rijdt op een muis of een rat. Parvati zelf rijdt op een tijger.

Happy Girl of infinite compassion

2008

Girl is omgeven door schilderskwasten om haar creatieve gave weer te geven. Meerdere persoonlijkheden omgeven haar aura en symboliseren haar veelzijdigheid en ontvankelijkheid voor universele energie.

Happy Girl's union of bliss

2008

Girl omhelst Boeddha als symbool voor de eenheid tussen mannelijke en vrouwelijke energie.

Happy Scorpio Girl

2008

Girl in de yoga houding genaamd 'schorpioen'. We zien twee Happy Girls die zich aan elkaar spiegelen. In evenwicht, identiek, maar ook weer niet. 'Om mani padme hum' siert de rechter onderhoek.

Happy Cat

2008

Happy Cat brengt geluk voor degene die dit doek ontvangt. In opdracht gemaakt en de symbolen zijn afgestemd op horoscoop van de ontvanger.

Happy Girl and the Tibetan flags

2008

Happy Girl in yoga houding onder een vijgenboom. Daarin hangen Tibetaanse vlaggen. Deze vlaggen worden op 'heilige' plaatsen in de natuur gehangen en blijven daar hangen tot ze 'op' zijn om ons eraan te herinneren dat alles vergankelijk is.

Happy Girl on her head

2008

Happy Girl staat in yoga houding op haar hoofd onder de 'Boeddha boom'.